JCI Toomemäe valis järgmise aasta juhatuse

Aastalõpp läheneb ja kojad kogunevad järgemööda sügisestele üldkogudele, et valida endale uueks aastaks juhatus. Esimene valimiskogu on juba edukalt toimunud – 7. oktoobril selgus JCI Toomemäe 2017. aasta juhatuse koosseis eesotsas president Kairit Austaga.

Mida uus aasta toomemäelastele kaasa toob? Kairiti sõnul on esiplaanil kodalaste vaimu vormis hoidmine, korraldades regulaarselt harivaid ja inspireerivaid koolitusi ja õhtuid, kus kojaliikmetel on võimalus saada innustust edulugudest, õppida midagi uut, tuletada meelde juba ununenud tarkusi ning arutleda ettevõtte tegevuses ette tulevate probleemide lahendusvõimaluste üle. Samuti ei jää unarusse praktiliste oskuste arendamine. „Kuna peamine õppimine toimub läbi tegevuse, siis on igal liikmel võimalus osaleda ka projektimeeskondades, leides endale sobiv valdkond ja väljakutse. Traditsiooniliste projektide ja sündmuste kõrval on suure tähelepanu all JCI Estonia Aastakonverentsi edukas korraldamine.“

Head nõu jagab uuele presidendile tema praegune ametikaaslane Anne Rebenits, kes leiab, et alati tasuks pöörata tähelepanu pisiasjadele, unustamata sealjuures suuremat üldpilti ning vaadata olukordi nii oma koja liikmete kui rahvuskoja vaatevinklist. Anne soovitab presidendiaasta eesmärkide seadmisel pigem keskenduda paarile suuremale teemale:  sellisel juhul saavutad need suurema tõenäosusega just nii hästi kui tarvis. „Ning ära unusta, et endised presidendid ja senaatorid on Sulle alati toeks ning (juhatuse) liikmetelt tuleb alati häid ideid – kuula nad kõik ära ja tee kuuldu põhjal oma parim otsus,“ lisab ta kokkuvõtlikult.

Kõigi asiste tegevuste juures peab vastvalitud juhatus aga meeles, et väga oluline on ka koos lõõgastumine, mistõttu on aasta jooksul plaanis erinevas vormis meelelahutuslikud sündmused nii kogu kojale, juhatusele kui meeskondadele. Sest – nagu rõhutab ka praegune president Anne: suure töö ja vaeva kõrval ei tohiks unustada ka nalja, naeru ja head sauna 🙂

JCI Toomemäe juhatus 2017:

  • PRES – Kairit Austa
  • EVP – Evely Kokka
  • IPP – Anne Rebenits
  • VP Individual – Annika Ploom
  • VP Training & Development – Egle Rääsk
  • TREAS – Ivi Annuk
  • SEC – Kädi Alanurm

Fotod: Mari Jõgeva

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube