BeConscious korraldab maailmatasemel inspiratsioonikirjaniku ja õpetaja Colin Sissioni seminari

JCI e-Koja teadlikku elamist edendava seminaride sarja BeConscious vahendusel on kõigil kodalastel võimalus osa saada maailmatasemel inspiratsioonikirjaniku ning õpetaja Colin Sissioni praktilisest seminarist 21. augustil Worklandis, Tallinnas.

Colin Sissoni õpetused on üle maailma mõjutanud sadu tuhandeid inimesi, kes on huvitatud enesearengust ning enesemeisterlikkusest. Colini õpetus annab lihtsad meetodid emotsioonide, reaktsioonide ja rändava meele kontrolli all hoidmiseks, olles läbi põimunud võimsatest kohalolu praktikatest.

“Pole võimatuid unistusi. On vaid meie piiratud ettekujutus sellest, mis on võimalik.” /Beth Mende Conny/

Colin Sisson õpetab kohal ja teadval olemist, et inimesed oskaksid püsivalt olla oma keskmes, vabaneksid ettekujutustest ning kulgeksid õnne ja vabaduse voos. Ta õpetab, kuidas vastutada ise oma elu eest, leida üles oma sisemine vägi, muutuda iseendast teadlikumaks, kehtestada ennast kriisiolukorras, võtta teadlikult vastu elu väljakutsed, avada oma kõrgeim potentsiaal.

Elu ei ole midagi sellist, mis meiega juhtub. See on miski, mida me ise juhtuma paneme ja juhime. Me ise loome kõik oma kogemused, teadvustades seda või mitte. See seisneb meie tänaste tunnetega töötamises ja nende muutmises armastuseks, rõõmuks ja vabaduseks. 

Täpsem teave ja registreerimimisinfo: https://www.facebook.com/events/348615746075976/

© Copyright 2018
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebooktwitteryoutube