In memoriam: Marit Kuusk

Meil kõigil on kord aeg minna
aeg minna ja avada uks…
Ning lennelda kaugele sinna,
kuhu ei küündi me hetketeadmiste tuks.

 

Oleme kaotanud armsa sõbra, aktiivse JCI e-Koja liikme ja suurepärase inimese. Inimese, kelle optimism ja teotahe muutsid meie hulgast nii mõnegi mõttemaailma, kes suutis luua positiivset muutust enda ümber mängleva kergusega ja ümbritsevaid inimesi justkui võluväel sütitada.

Paljud meist said tunda Mariti soojust ja headust – nüüd on aeg see kõik endasse talletada, olla tänulik, õppida selgeks siit saadud õppetunnid ja minna edasi teadmisega, et tema ülesanne meie hulgas sai täidetud, aga ta elab edasi meie südametes.

 

 

Mariti saame viimasele teekonnale saata
3. detsembril kell 12 Tallinnas Jaani kirikus.

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube