Pressiteade: Silmapaistva noore eestlase valimine

 

pilt

Silmapaistvat noort eestlast valib kümne kandidaadi seast novembri keskpaigaks välja tuntud inimestest koosnev auväärne žürii. Lureaatide tunnustamise tseremoonia toimub 3. detsembril Tallinnas Park Inn Radisson Meriton konverentsikeskuses. Korraldajaks on JCI Eesti Ettevõtlike Noorte Koda

Silmapaistva noore eestlase tiitlile kandideerib seekord kümme tublit inimest: Märt Avandi, Sandra Vabarna, Tanel Padar,  Ave Oit, Jalmar Vabarna, Johanna Maria Tõugu, Robert Kitt,  Mihkel Kama, Norris Koppel ja Richard Murutar.

Žüriisse kuuluvad Allar Jõks, Marina Kaljurand, Marko Reikop, Mailis Reps, Urmas Klaas, Kaire Valge, Volli Kalm, Helen Sildna, David Vseviov ja Toomas Lunge. Lisaks toimub ka rahva lemmiku valimine. Selleks saab igaüks oma lemmikkandidaadile Facebook’is hääle anda.

Žüriiliige Toomas Lunge: „Eesti on edukas tänu meie inimestele ja Eesti jääb edukaks tänu meie noortele. Ühiskonna ülesanne on tublisid tunnustada ja seda me ka teeme!“

Iga-aastase programmi eesmärk on leida ja tunnustada noori inimesi, kes on ühiskonnas märkimisväärsete tulemustega oma tegevusalal silma paistnud. Programmi direktor Rainer Olgo sõnul on põhieesmärk noori tunnustades tõsta au sisse sotsiaalselt vastutustundlikud liidrid ühiskonnas, kes motiveerivad oma tegevusega ka teisi noori püüdlema eeskujulikkuse ja ühiskondlikku vastutustundlikkuse poole.

JCI Eesti Ettevõtlike Noorte Koda korraldab Silmapaistva noore eestlase valimist juba 18. korda ja kandidaate sai esitada 15. septembrini Laureaate aitavad tunnustada  Škoda Laagri, Friis Kinnisvara ja Reklaamihai. Laureaadid esitab Eesti Ettevõtlike Noorte Koda edasi rahvusvahelise JCI TOYP World (The Outstanding Young Person of the World) auhinna kandidaatideks.

KONTAKT

Rainer Olgo
Silmapaistev Noor Eestlane 2016 programmi direktor

Eesti Ettevõtlike Noorte Koda (JCI Estonia)

E-post: toyp@jci.ee

Mobiil: +372 555 12 777

LISAINFO

www.jci.ee/TOYP

www.facebook.com/TOYPEstonia