Märt Avandi, Johanna Maria Tõugu ja Mihkel Kama valiti Silmapaistava Noore Eestlase laureaatideks ning Tanel Padar valiti rahva lemmikuks

 

 

Laupäeva, 03.12.2016 õhtul toimus Silmapaistava Noore Eestlase auhinnatseremoonia. Laureaatideks valiti näitleja Märt Avandi, keskkonnateadliku elustiili propageerija Johanna Maria Tõugu ja teadlane Mihkel Kama. Silmapaistva Noore Eestlase programmi publiku lemmikuks valiti Tanel Padar.

Keerulise valiku tegi auväärne žürii, kuhu kuulusid  Allar Jõks, David Vseviov, Helen Sildna, Kaire Valge, Mailis Reps, Marina Kaljurand, Marko Reikop, Toomas Lunge, Urmas Klaas ja Volli Kalm.

Kandideerisid Mihkel Kama, Märt Avandi, Norris Koppel, Richard Murutar, Robert Kitt, Tanel Padar, Sandra Vabarna (Sillamaa), Jalmar Vabarna, Ave Oit ja Johanna Maria Tõugu.

Iga-aastase programmi eesmärgiks on leida ja tunnustada noori inimesi, kes paistavad silma märkimisväärsete tulemustega oma tegevusalal ning kes algatavad positiivseid muutusi. Programmi viib läbi ja noori tunnustab Eesti Ettevõtlike Noorte Koda.

Programmi korraldaja Eesti Ettevõtlike Noorte Koja (JCI Eesti) eesmärgiks on noori tunnustades tõsta au sisse sotsiaalselt vastutustundlikud liidrid ühiskonnas, kes motiveerivad oma tegevusega ka teisi noori püüdlema eeskujulikkuse ja ühiskondliku vastutustundlikkuse poole.